Zootopia
%
81

Zootopia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zootopia

Moeite met waar je nou Zootopia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zootopia

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In de stad Zootopia, waar alle dieren in vrede naast elkaar leven, worden er steeds meer roofdieren vermist. Als één van de dieren teruggevonden wordt blijkt deze te zijn veranderd in een wild dier. Judy, de politiehaas gaat de samenwerking aan met een criminele vos, om deze zaak op te kunnen klaren.

Regisseur en acteurs

 • Byron Howard portrait

  Byron Howard

  Director

 • Rich Moore portrait

  Rich Moore

  Director

 • Ginnifer Goodwin portrait

  Ginnifer Goodwin

  Actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  Actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  Actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  Actor

Trailers

Zootopia

Wil je Zootopia kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Zootopia streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Zootopia niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Zootopia zelfs gratis bekijken.

Zootopia downloaden

Wil je Zootopia ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Zootopia overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Zootopia torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Zootopia is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Zootopia trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Zootopia de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.