Zootopia
%
81

Zootopia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zootopia

Moeite met waar je nou Zootopia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zootopia

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

In de stad Zootopia, waar alle dieren in vrede naast elkaar leven, worden er steeds meer roofdieren vermist. Als één van de dieren teruggevonden wordt blijkt deze te zijn veranderd in een wild dier. Judy, de politiehaas gaat de samenwerking aan met een criminele vos, om deze zaak op te kunnen klaren.

Regisseur en acteurs

 • Byron Howard portrait

  Byron Howard

  Director

 • Rich Moore portrait

  Rich Moore

  Director

 • Ginnifer Goodwin portrait

  Ginnifer Goodwin

  Actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  Actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  Actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  Actor

Trailers

Zootopia

Veel gehoord over Zootopia en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Zootopia heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Zootopia streamen

Wil je Zootopia, de movie met Ginnifer Goodwin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Zootopia zelfs gratis kijken.

Zootopia downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Zootopia ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Zootopia er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Zootopia torrent

Op zoek naar een torrent van Zootopia? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Zootopia te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Zootopia trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Zootopia. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.