Zwaar verliefd!

Zwaar verliefd!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zwaar verliefd!

Moeite met waar je nou Zwaar verliefd! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zwaar verliefd!

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Regisseur en acteurs

 • Jamel Aattache portrait

  Jamel Aattache

  Director

 • Barbara Sloesen portrait

  Barbara Sloesen

  Isa

 • Jim Bakkum portait

  Jim Bakkum

  Ruben

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Tamara

 • Jamie Grant portait

  Jamie Grant

  Daphne

 • Davy Eduard King portrait

  Davy Eduard King

  Bram

 • Kay Greidanus portrait

  Kay Greidanus

  Stijn

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Floor

 • Sarah Chronis portrait

  Sarah Chronis

  Marleen

Trailers

Zwaar verliefd!

Wil je Zwaar verliefd! kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Zwaar verliefd! streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Zwaar verliefd! niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Zwaar verliefd! zelfs gratis bekijken.

Zwaar verliefd! downloaden

Wil je Zwaar verliefd! ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Zwaar verliefd! overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Zwaar verliefd! torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Zwaar verliefd! is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Zwaar verliefd! trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Zwaar verliefd! de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.