Zwaar verliefd!
%
100

Zwaar verliefd!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zwaar verliefd!

Moeite met waar je nou Zwaar verliefd! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zwaar verliefd!

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Regisseur en acteurs

 • Jamel Aattache portrait

  Jamel Aattache

  Director

 • Barbara Sloesen portrait

  Barbara Sloesen

  Isa

 • Jim Bakkum portait

  Jim Bakkum

  Ruben

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Tamara

 • Jamie Grant portait

  Jamie Grant

  Daphne

 • Davy Eduard King portrait

  Davy Eduard King

  Bram

 • Kay Greidanus portrait

  Kay Greidanus

  Stijn

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Floor

 • Sarah Chronis portrait

  Sarah Chronis

  Marleen

Trailers

Zwaar verliefd!

Zin om Zwaar verliefd! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Zwaar verliefd! te bekijken voor je op een rijtje.

Zwaar verliefd! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Zwaar verliefd! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Zwaar verliefd!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Zwaar verliefd! er ook in SD heel goed uit.

Zwaar verliefd! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Zwaar verliefd! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Zwaar verliefd! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Zwaar verliefd! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Zwaar verliefd! torrent

Denk je dat je om Zwaar verliefd! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Zwaar verliefd! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Zwaar verliefd! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.