Zwaar verliefd!

Zwaar verliefd!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zwaar verliefd!

Moeite met waar je nou Zwaar verliefd! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zwaar verliefd!

Samenvatting

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Regisseur en acteurs

 • Jamel Aattache portrait

  Jamel Aattache

  Director

 • Barbara Sloesen portrait

  Barbara Sloesen

  Isa

 • Jim Bakkum portait

  Jim Bakkum

  Ruben

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Tamara

 • Jamie Grant portait

  Jamie Grant

  Daphne

 • Davy Eduard King portrait

  Davy Eduard King

  Bram

 • Kay Greidanus portrait

  Kay Greidanus

  Stijn

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Floor

 • Sarah Chronis portrait

  Sarah Chronis

  Marleen

Trailers

Zwaar verliefd!

Benieuwd naar Zwaar verliefd!? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Zwaar verliefd! draait.

Zwaar verliefd! in de bioscoop

Zwaar verliefd! draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Zwaar verliefd!.

Zwaar verliefd! streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Zwaar verliefd! te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Zwaar verliefd! een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Zwaar verliefd! zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Zwaar verliefd! torrent

Op zoek naar een torrent van Zwaar verliefd!? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Zwaar verliefd! zonder zorgen.

Zwaar verliefd! downloaden

Als Zwaar verliefd! binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Zwaar verliefd! trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Zwaar verliefd! de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.