Page 1

Hoe download je films?

Voordat we die vraag beantwoorden eerst even het volgende: elke partij die in Nederland films aanbiedt, doet dat op zijn eigen manier. Naast het kijken van films in de bioscoop of het kopen van films op DVD of Bluray, is er de mogelijkheid om films te streamen of te downloaden. Dat geldt ook voor series. Film.nl biedt de films en deze technieken niet zelf aan, maar helpt je de aanbieders te vinden die een film of serie in huis hebben.
Bij streamen kijk je naar een film of serie terwijl deze rechtstreeks op je tv, laptop of iPad wordt afgespeeld. Hij wordt dan niet voor onbepaalde tijd op de computer of het mobiele apparaat opgeslagen. Je kijkt hem streamend. Hiervoor heb je dus (voortdurend) een internetverbinding nodig. Het streamend kijken naar films en series is mogelijk via partijen die deze optie aanbieden. In sommioge gevallen kun je een film of serie bij deze streamers ook (tijdelijk) downloaden zodat je kunt kijken als je geen internetverbinding hebt.
Bij downloaden wordt de film binnengehaald op je Windows-computer, Mac, tablet, of wat je ook gebruikt. Deze staat dan echt op jouw apparaat. Het downloaden van films is mogelijk via partijen die deze optie aanbieden. Op de website (of app) van de aanbieder staat hoe je de film kunt downloaden en op welke manieren je daarvoor kunt betalen.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Dit is een kijkwijzer popup