Page 1

Kan ik met hulp van Film.nl alle films en series zien?

Film.nl is een zoekmachine die je veilig en snel naar de films en series kan leiden die beschikbaar zijn in Nederland. Film.nl biedt zelf geen content aan, maar wijst de weg naar de verschillende aanbieders van films en series. Wat zij kunnen aanbieden brengt Film.nl zo goed mogelijk voor je in beeld. Het zijn namelijk een heleboel films en series.
Er zijn films en series die niet kunnen worden aangeboden. Bijvoorbeeld omdat ze op het moment van zoeken (nog) niet beschikbaar zijn bij een van de aanbieders in Nederland. Of omdat de informatie over die film of serie - van bepaalde aanbieders - nog niet in Film.nl is verwerkt. Film.nl is niet aansprakelijk voor prijsafwijkingen en afwijkingen tussen het aanbod van films en series bij de aanbieders en bij Film.nl.
Film.nl geeft alleen het aanbod van Bol.com zelf weer. En dus niet van alle partneraanbieders die via Bol.com wel gezocht en soms gevonden kunnen worden. Het is ons bekend dat er verschillen zijn tussen het aanbod dat Netflix zelf toont en dat via Film.nl wordt gevonden. Aanpassingen in het Netflix-aanbod worden met enige vertraging doorgevoerd in Film.nl.
Film.nl werkt er hard aan om het aanbod en aantal aanbieders uit te breiden en te actualiseren.
Mis je een film of een serie? Ontbreekt er een aanbieder? Of wil je Film.nl ergens op attenderen? Laat het ons dan vooral weten door een e-mail te sturen naar info@film.nl.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Dit is een kijkwijzer popup