Vragen/feedback

Waar kan ik films downloaden?

Het is heel begrijpelijk dat je wilt weten waar je films kunt downloaden. Het aanbod is immers zo groot dat het af en toe best lastig is om een keuze te maken. En ook om te ontdekken waar je een film vervolgens kunt downloaden, of op een andere manier kunt bekijken.
Film.nl is een handige app waarmee je kunt zien waar je films legaal kunt downloaden. Film.nl biedt de films, maar ook series, niet zelf aan. Dat wordt gedaan door de aanbieders zelf. Dat is namelijk om het jou als consument gemakkelijk te maken om erachter te komen waar en hoe je een film kunt kijken.
Als je via de zoekfunctie van de app van Film.nl een film hebt gevonden die je wilt bekijken, zie je direct welke partijen de film aanbieden. Door op de link naar keuze te klikken word je direct met de filmaanbieder verbonden. Het kan zijn dat deze de film streamend aanbiedt, maar ook dat je de film kunt downloaden. Of dat je 'm in de bioscoop kunt bekijken of op DVD. De keuze is dan aan jou.

Vind films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app: