Page 1

Waarom kan ik een film of serie of aanbieder niet vinden?

Door een samenwerking met een groot aantal aanbieders in Nederland kan Film.nl toegang bieden tot een enorme hoeveelheid films en series. Het kan echter voorkomen dat je een film of serie die je zoekt toch niet kunt vinden. Dat komt omdat die film of serie - of een seizoen van die serie - op dit moment niet of nog niet beschikbaar is in Nederland. Of omdat de informatie over die film of serie nog niet in Film.nl is verwerkt. Film.nl is niet aansprakelijk voor prijsafwijkingen en afwijkingen tussen het aanbod van films en series bij de aanbieders en bij Film.nl.
Het is wel goed om te weten dat de lijst met films en series in Film.nl voortdurend wordt bijgewerkt. Dat geldt ook voor de aanbieders. 
Film.nl geeft alleen het aanbod van Bol.com zelf weer. En dus niet van alle partneraanbieders die via Bol.com wel gezocht en soms gevonden kunnen worden.
Het is ons bekend dat er verschillen zijn tussen het aanbod dat Netflix zelf toont en dat via Film.nl wordt gevonden. Aanpassingen in het Netflix-aanbod worden met enige vertraging doorgevoerd in Film.nl.
Film.nl werkt er hard aan om zowel het aanbod als het aantal aanbieders verder uit te breiden. Daarom kan het gebeuren dat het aanbod van een aanbieder nog niet te vinden is. Een film of serie - of aanbieder - die nu nog niet te vinden is, kan binnenkort wel in de lijst zijn opgenomen.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Dit is een kijkwijzer popup