About a Girl
%
68

About a Girl

Kijk About a Girl

Moeite met waar je nou About a Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

About a Girl is a Canadian comedy series which premiered on October 5, 2007 on The N in the U.S. and Global in Canada. It was the first scripted comedy for The N. The series ended with 13 episodes in its only season.

Regisseur en acteurs

 • Chiara Zanni portait

  Chiara Zanni

  Amy

 • Jesse Hutch portait

  Jesse Hutch

  Jason

 • Marshall Porter portrait

  Marshall Porter

  Benny

 • Sandy Robson portait

  Sandy Robson

  Dude

 • Kristie Marsden portait

  Kristie Marsden

  Erin

About a Girl

Zin om About a Girl lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om About a Girl te bekijken voor je op een rijtje.

About a Girl downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je About a Girl downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van About a Girl. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet About a Girl er ook in SD heel goed uit.

About a Girl streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je About a Girl net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je About a Girl hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je About a Girl helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

About a Girl torrent

Denk je dat je om About a Girl te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

About a Girl trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of About a Girl de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.