Absolutely Fabulous
%
82

Absolutely Fabulous

Kijk Absolutely Fabulous

Moeite met waar je nou Absolutely Fabulous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Saffy keert terug naar huis na twee jaar onvrijwillig te zijn 'weggeweest'. Ze neemt een logé mee, die Patsy confronteert met een onaangenaam verleden.

Regisseur en acteurs

 • Jennifer Saunders portait

  Jennifer Saunders

  Edina Monsoon

 • Joanna Lumley portait

  Joanna Lumley

  Patsy

 • Julia Sawalha portait

  Julia Sawalha

  Saffron

 • June Whitfield portait

  June Whitfield

  Mother

 • Jane Horrocks portait

  Jane Horrocks

  Bubble

 • Helena Bonham Carter portait

  Helena Bonham Carter

  Dream Saffron

Absolutely Fabulous

Absolutely Fabulous streamen

Absolutely Fabulous streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Absolutely Fabulous downloaden

Zin om Absolutely Fabulous te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Absolutely Fabulous te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Absolutely Fabulous torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Absolutely Fabulous makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Absolutely Fabulous trailer

Wil je er zeker van zijn dat Absolutely Fabulous jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.