According to Jim
%
64

According to Jim

Kijk According to Jim

Moeite met waar je nou According to Jim moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jim werkt als voorman in de bouw, samen met zijn beste vriend en zwager Andy. Jim is een typisch Amerikaanse machoman die een groot hart heeft voor zijn vrouw Cheryl en zijn drie kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Jim Belushi portait

  Jim Belushi

  Jim

 • Courtney Thorne-Smith portait

  Courtney Thorne-Smith

  Cheryl Mabel

 • Larry Joe Campbell portait

  Larry Joe Campbell

  Andy

 • Taylor Atelian portait

  Taylor Atelian

  Ruby

 • Kimberly Williams-Paisley portait

  Kimberly Williams-Paisley

  Dana

 • Conner Rayburn portait

  Conner Rayburn

  Kyle

 • Billi Bruno portait

  Billi Bruno

  Gracie

According to Jim

Benieuwd naar According to Jim? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als According to Jim kunt bekijken.

According to Jim streamen

Wil je According to Jim streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je According to Jim gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

According to Jim downloaden

series als According to Jim kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar According to Jim. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van According to Jim. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

According to Jim torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om According to Jim te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

According to Jim trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of According to Jim je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!