According to Jim
%
64

According to Jim

Kijk According to Jim

Moeite met waar je nou According to Jim moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jim werkt als voorman in de bouw, samen met zijn beste vriend en zwager Andy. Jim is een typisch Amerikaanse machoman die een groot hart heeft voor zijn vrouw Cheryl en zijn drie kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Jim Belushi portait

  Jim Belushi

  Jim

 • Courtney Thorne-Smith portait

  Courtney Thorne-Smith

  Cheryl Mabel

 • Larry Joe Campbell portait

  Larry Joe Campbell

  Andy

 • Taylor Atelian portait

  Taylor Atelian

  Ruby

 • Kimberly Williams-Paisley portait

  Kimberly Williams-Paisley

  Dana

 • Conner Rayburn portait

  Conner Rayburn

  Kyle

 • Billi Bruno portait

  Billi Bruno

  Gracie

According to Jim

According to Jim streamen

According to Jim streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

According to Jim downloaden

Zin om According to Jim te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als According to Jim te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

According to Jim torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als According to Jim makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

According to Jim trailer

Wil je er zeker van zijn dat According to Jim jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.