A'dam - E.V.A.
%
81

A'dam - E.V.A.

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A'dam - E.V.A.

Moeite met waar je nou A'dam - E.V.A. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A'dam - E.V.A.

Samenvatting

A'dam - E.V.A. laat zien op hoeveel zichtbare en onzichtbare manieren we met elkaar verbonden zijn. Tientallen verhalen lopen in deze mozaïekvertelling kriskras door elkaar en laten als een röntgenfoto een dwarsdoorsnede van de stad zien.

Regisseur en acteurs

 • Norbert ter Hall portrait

  Norbert ter Hall

  Director

 • Eva van de Wijdeven portait

  Eva van de Wijdeven

  Eva van Amstel

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Adam de Heer

 • Urmie Plein portait

  Urmie Plein

  Dolores de Vroom

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Harm-Jan

 • Sanne den Hartogh portait

  Sanne den Hartogh

  Timo

Trailers

A'dam - E.V.A.

Veel gehoord over A'dam - E.V.A. en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A'dam - E.V.A. heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A'dam - E.V.A. streamen

Wil je A'dam - E.V.A., de serie met Eva van de Wijdeven, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A'dam - E.V.A. zelfs gratis kijken.

A'dam - E.V.A. downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A'dam - E.V.A. ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A'dam - E.V.A. er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A'dam - E.V.A. torrent

Op zoek naar een torrent van A'dam - E.V.A.? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A'dam - E.V.A. te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A'dam - E.V.A. trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A'dam - E.V.A.. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.