A'dam - E.V.A.
%
81

A'dam - E.V.A.

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A'dam - E.V.A.

Moeite met waar je nou A'dam - E.V.A. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A'dam - E.V.A.

Samenvatting

A'dam - E.V.A. laat zien op hoeveel zichtbare en onzichtbare manieren we met elkaar verbonden zijn. Tientallen verhalen lopen in deze mozaïekvertelling kriskras door elkaar en laten als een röntgenfoto een dwarsdoorsnede van de stad zien.

Regisseur en acteurs

 • Norbert ter Hall portrait

  Norbert ter Hall

  Director

 • Eva van de Wijdeven portait

  Eva van de Wijdeven

  Eva van Amstel

 • Teun Luijkx portait

  Teun Luijkx

  Adam de Heer

 • Urmie Plein portait

  Urmie Plein

  Dolores de Vroom

 • Rick Paul van Mulligen portait

  Rick Paul van Mulligen

  Harm-Jan

 • Sanne den Hartogh portait

  Sanne den Hartogh

  Timo

Trailers

A'dam - E.V.A.

Wil je A'dam - E.V.A. kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A'dam - E.V.A. streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A'dam - E.V.A. niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A'dam - E.V.A. zelfs gratis bekijken.

A'dam - E.V.A. downloaden

Wil je A'dam - E.V.A. ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A'dam - E.V.A. overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A'dam - E.V.A. torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van A'dam - E.V.A. is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A'dam - E.V.A. trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of A'dam - E.V.A. de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.