Tijd voor avontuur
%
86

Tijd voor avontuur

Kijk Tijd voor avontuur

Moeite met waar je nou Tijd voor avontuur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adventure Time is an American animated television series created by Pendleton Ward for Cartoon Network. The series follows the adventures of Finn, a human boy, and his best friend and adoptive brother Jake, a dog with magical powers to change shape and grow and shrink at will. Finn and Jake live in the post-apocalyptic Land of Ooo. Along the way, they interact with the other main characters of the show: Princess Bubblegum, The Ice King, and Marceline the Vampire Queen.

Regisseur en acteurs

 • Tom Kenny portait

  Tom Kenny

  Ice King

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Jake the Dog

 • Olivia Olson portait

  Olivia Olson

  Marceline the Vampire Queen

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Cinnamon Bun

 • Hynden Walch portait

  Hynden Walch

  Princess Bubblegum

 • Jeremy Shada portait

  Jeremy Shada

  Finn the Human

 • Pendleton Ward portait

  Pendleton Ward

  Lumpy Space Princess

 • Niki Yang portait

  Niki Yang

  BMO / Lady Rainicorn

 • Steve Little portait

  Steve Little

  Peppermint Butler

 • Polly Lou Livingston portait

  Polly Lou Livingston

  Tree Trunks

 • Jessica DiCicco portait

  Jessica DiCicco

  Flame Princess

Tijd voor avontuur

Tijd voor avontuur streamen

Tijd voor avontuur streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Tijd voor avontuur downloaden

Zin om Tijd voor avontuur te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Tijd voor avontuur te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Tijd voor avontuur torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Tijd voor avontuur makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Tijd voor avontuur trailer

Wil je er zeker van zijn dat Tijd voor avontuur jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.