Tijd voor avontuur
%
86

Tijd voor avontuur

Nu kijken

Kijk Tijd voor avontuur

Moeite met waar je nou Tijd voor avontuur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tijd voor avontuur

Samenvatting

Adventure Time is an American animated television series created by Pendleton Ward for Cartoon Network. The series follows the adventures of Finn, a human boy, and his best friend and adoptive brother Jake, a dog with magical powers to change shape and grow and shrink at will. Finn and Jake live in the post-apocalyptic Land of Ooo. Along the way, they interact with the other main characters of the show: Princess Bubblegum, The Ice King, and Marceline the Vampire Queen.

Regisseur en acteurs

 • Tom Kenny portait

  Tom Kenny

  Ice King

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Jake the Dog

 • Olivia Olson portait

  Olivia Olson

  Marceline the Vampire Queen

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Cinnamon Bun

 • Hynden Walch portait

  Hynden Walch

  Princess Bubblegum

 • Jeremy Shada portait

  Jeremy Shada

  Finn the Human

 • Pendleton Ward portait

  Pendleton Ward

  Lumpy Space Princess

 • Niki Yang portait

  Niki Yang

  BMO / Lady Rainicorn

 • Steve Little portait

  Steve Little

  Peppermint Butler

 • Polly Lou Livingston portait

  Polly Lou Livingston

  Tree Trunks

 • Jessica DiCicco portait

  Jessica DiCicco

  Flame Princess

Tijd voor avontuur

Zin om Tijd voor avontuur lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Tijd voor avontuur te bekijken voor je op een rijtje.

Tijd voor avontuur downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Tijd voor avontuur downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Tijd voor avontuur. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Tijd voor avontuur er ook in SD heel goed uit.

Tijd voor avontuur streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Tijd voor avontuur net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Tijd voor avontuur hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Tijd voor avontuur helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Tijd voor avontuur torrent

Denk je dat je om Tijd voor avontuur te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Tijd voor avontuur trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Tijd voor avontuur de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.