Adventures in Rainbow Country
%
71

Adventures in Rainbow Country

Kijk Adventures in Rainbow Country

Moeite met waar je nou Adventures in Rainbow Country moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Adventures in Rainbow Country was a Canadian television series, which aired on CBC Television in 1970 and 1971. Reruns were later shown on the American children's cable channel Nickelodeon during the early 1980s. A half hour family drama, the show starred Lois Maxwell as Nancy Williams, a widow raising her children Billy and Hannah in rural Northern Ontario. Other characters included Billy's Ojibwa friend Pete Gawa and bush pilot Dennis McGubgub. The show was filmed around Whitefish Falls, which is near Espanola. Many scenes were also shot at Birch Island and on Manitoulin Island in 1969. There were 26 episodes of the series. It has continued to air in repeats, both in Canada and internationally — in Canada, the show had been seen on DejaView, and is currently seen on Silver Screen Classics without commercial breaks, in Australia, the Canada-based series was the last program to be screened on GEM at its 5am timeslot before being cut into the Nine Network's primary channel signal for the Today Show. The show was very popular in Canada and technically never cancelled or axed, but no further episodes were produced.

Adventures in Rainbow Country

Zin om Adventures in Rainbow Country lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adventures in Rainbow Country te bekijken voor je op een rijtje.

Adventures in Rainbow Country downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adventures in Rainbow Country downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adventures in Rainbow Country. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adventures in Rainbow Country er ook in SD heel goed uit.

Adventures in Rainbow Country streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adventures in Rainbow Country net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adventures in Rainbow Country hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adventures in Rainbow Country helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adventures in Rainbow Country torrent

Denk je dat je om Adventures in Rainbow Country te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adventures in Rainbow Country trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Adventures in Rainbow Country de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.