Aftershock: Earthquake in New York
%
53

Aftershock: Earthquake in New York

Kijk Aftershock: Earthquake in New York

Moeite met waar je nou Aftershock: Earthquake in New York moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Aftershock: Earthquake in New York is a 1999 four-hour disaster miniseries that was broadcast in the United States on CBS in two parts, with the first part aired on November 14 and the second on November 16. It was released to VHS in 2000, and on DVD in 2001. It is based on a book written by Chuck Scarborough. Starring Charles S. Dutton, Sharon Lawrence, Tom Skerritt, Lisa Nicole Carson, Jennifer Garner, Rachel Ticotin and Frederick Weller. under the direction of Mikael Salomon, the miniseries follows five groups of people in the aftermath of a large earthquake hitting New York City. It was nominated for an Emmy Award for its special effects. While critics praised the special effects and cast, they heavily panned the film for its implausible scenario, predictability, and lack of realism.

Aftershock: Earthquake in New York

Wil je Aftershock: Earthquake in New York kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aftershock: Earthquake in New York op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aftershock: Earthquake in New York met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aftershock: Earthquake in New York downloaden

Het downloaden van Aftershock: Earthquake in New York is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aftershock: Earthquake in New York ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aftershock: Earthquake in New York streamen

Het streamen van Aftershock: Earthquake in New York heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aftershock: Earthquake in New York online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aftershock: Earthquake in New York kijkt. Ideaal!

Aftershock: Earthquake in New York torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aftershock: Earthquake in New York. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aftershock: Earthquake in New York trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aftershock: Earthquake in New York voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.