Against the Wind
%
83

Against the Wind

Kijk Against the Wind

Moeite met waar je nou Against the Wind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Against the Wind was a 1978 Australian television mini-series. It is a historical drama portraying both the British rule of Ireland, and the development of New South Wales and Australia. The producers were Bronwyn Binns, Ian Jones and Henry Crawford. The directors were George T. Miller and Simon Wincer. The scriptwriters were Bronwyn Binns, Ian Jones, Peter Kinlock, Tony Morphett, Paul Davies and Cliff Green. Jon English won the Logie Award in 1979 for "Best new talent" for his role in the miniseries as "Jonathan Garrett". The complete series is now available on DVD in Australia, Norway, Sweden and the Netherlands in PAL format. It is also available in North American format.

Against the Wind

Zin om Against the Wind lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Against the Wind te bekijken voor je op een rijtje.

Against the Wind downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Against the Wind downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Against the Wind. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Against the Wind er ook in SD heel goed uit.

Against the Wind streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Against the Wind net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Against the Wind hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Against the Wind helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Against the Wind torrent

Denk je dat je om Against the Wind te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Against the Wind trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Against the Wind de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.