Poirot
%
86

Poirot

Nu kijken

Kijk Poirot

Moeite met waar je nou Poirot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Poirot

Samenvatting

Over de belevenissen van de bekende Belgische detective Hercule Poirot.

Regisseur en acteurs

 • David Suchet portait

  David Suchet

  Hercule Poirot

 • Hugh Fraser portait

  Hugh Fraser

  Arthur Hastings

 • Philip Jackson portait

  Philip Jackson

  James Harold Japp

 • Pauline Moran portait

  Pauline Moran

  Miss Lemon

 • Tom Brooke portait

  Tom Brooke

  Tysoe

 • Vanessa Kirby portait

  Vanessa Kirby

  Celia Ravenscroft

Poirot

Poirot streamen

Poirot streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Poirot downloaden

Zin om Poirot te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Poirot te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Poirot torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Poirot makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Poirot trailer

Wil je er zeker van zijn dat Poirot jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.