Poirot
%
86

Poirot

Nu kijken

Kijk Poirot

Moeite met waar je nou Poirot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Poirot

Samenvatting

Over de belevenissen van de bekende Belgische detective Hercule Poirot.

Regisseur en acteurs

 • David Suchet portait

  David Suchet

  Hercule Poirot

 • Hugh Fraser portait

  Hugh Fraser

  Arthur Hastings

 • Philip Jackson portait

  Philip Jackson

  James Harold Japp

 • Pauline Moran portait

  Pauline Moran

  Miss Lemon

 • Tom Brooke portait

  Tom Brooke

  Tysoe

 • Vanessa Kirby portait

  Vanessa Kirby

  Celia Ravenscroft

Poirot

Wil je Poirot kijken? De serie van David Suchet uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Poirot op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Poirot met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Poirot downloaden

Het downloaden van Poirot is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Poirot ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Poirot streamen

Het streamen van Poirot heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Poirot online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Poirot kijkt. Ideaal!

Poirot torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Poirot. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Poirot trailer

Bekijk eerst even de trailer van Poirot voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.