Poirot
%
86

Poirot

Nu kijken

Kijk Poirot

Moeite met waar je nou Poirot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Poirot

Samenvatting

Over de belevenissen van de bekende Belgische detective Hercule Poirot.

Regisseur en acteurs

 • David Suchet portait

  David Suchet

  Hercule Poirot

 • Hugh Fraser portait

  Hugh Fraser

  Arthur Hastings

 • Philip Jackson portait

  Philip Jackson

  James Harold Japp

 • Pauline Moran portait

  Pauline Moran

  Miss Lemon

 • Tom Brooke portait

  Tom Brooke

  Tysoe

 • Vanessa Kirby portait

  Vanessa Kirby

  Celia Ravenscroft

Poirot

Benieuwd naar Poirot? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Poirot draait.

Poirot in de bioscoop

Poirot draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Poirot.

Poirot streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Poirot te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Poirot een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Poirot zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Poirot torrent

Op zoek naar een torrent van Poirot? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Poirot zonder zorgen.

Poirot downloaden

Als Poirot binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Poirot trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Poirot de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.