Air America
%
48

Air America

Kijk Air America

Moeite met waar je nou Air America moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Air America is an American action/adventure television series starring Lorenzo Lamas, and premiering on October 4, 1998. The series is not based on the 1990 film Air America.

Regisseur en acteurs

 • Lorenzo Lamas portait

  Lorenzo Lamas

  Actor

 • Scott Plank portait

  Scott Plank

  Actor

 • John Bennett Perry portait

  John Bennett Perry

  Actor

 • Arthur Roberts portait

  Arthur Roberts

  Actor

 • Shauna Sand portrait

  Shauna Sand

  Dominique

 • Gilbert Montoya portrait

  Gilbert Montoya

  Actor

 • Shayne Lamas portrait

  Shayne Lamas

  Flight attndant

 • Dakota Pike portrait

  Dakota Pike

  Girl

Air America

Zin om Air America lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Air America te bekijken voor je op een rijtje.

Air America downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Air America downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Air America. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Air America er ook in SD heel goed uit.

Air America streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Air America net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Air America hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Air America helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Air America torrent

Denk je dat je om Air America te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Air America trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Air America de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.