Airwolf
%
68

Airwolf

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Airwolf

Moeite met waar je nou Airwolf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Airwolf

Samenvatting

Piloot Stringfellow Hawke vliegt een geheime geavanceerde legerhelikopter voor de geheime dienst. Hij vliegt de missies in ruil voor het zoeken naar zijn verdwenen broer.

Regisseur en acteurs

 • Barry Van Dyke portait

  Barry Van Dyke

  Saint John Hawke

 • Michele Scarabelli portait

  Michele Scarabelli

  Jo Santini

 • Geraint Wyn Davies portait

  Geraint Wyn Davies

  Major Mike Rivers

 • Anthony Sherwood portait

  Anthony Sherwood

  Jason Locke

Trailers

Airwolf

Op zoek naar Airwolf? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Airwolf streamen

Het streamen van series als Airwolf heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Airwolf waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Airwolf dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Airwolf downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Airwolf te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Airwolf torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Airwolf trailer

Weet je nog niet zeker of Airwolf jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.