Airwolf
%
68

Airwolf

Bekijk de trailer

Kijk Airwolf

Moeite met waar je nou Airwolf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Piloot Stringfellow Hawke vliegt een geheime geavanceerde legerhelikopter voor de geheime dienst. Hij vliegt de missies in ruil voor het zoeken naar zijn verdwenen broer.

Regisseur en acteurs

 • Barry Van Dyke portait

  Barry Van Dyke

  Saint John Hawke

 • Michele Scarabelli portait

  Michele Scarabelli

  Jo Santini

 • Geraint Wyn Davies portait

  Geraint Wyn Davies

  Major Mike Rivers

 • Anthony Sherwood portait

  Anthony Sherwood

  Jason Locke

Trailers

Airwolf

Airwolf streamen

Airwolf streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Airwolf downloaden

Zin om Airwolf te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Airwolf te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Airwolf torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Airwolf makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Airwolf trailer

Wil je er zeker van zijn dat Airwolf jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.