Airwolf
%
68

Airwolf

Bekijk de trailer

Kijk Airwolf

Moeite met waar je nou Airwolf moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Piloot Stringfellow Hawke vliegt een geheime geavanceerde legerhelikopter voor de geheime dienst. Hij vliegt de missies in ruil voor het zoeken naar zijn verdwenen broer.

Regisseur en acteurs

 • Barry Van Dyke portait

  Barry Van Dyke

  Saint John Hawke

 • Michele Scarabelli portait

  Michele Scarabelli

  Jo Santini

 • Geraint Wyn Davies portait

  Geraint Wyn Davies

  Major Mike Rivers

 • Anthony Sherwood portait

  Anthony Sherwood

  Jason Locke

Trailers

Airwolf

Veel gehoord over Airwolf en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Airwolf heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Airwolf streamen

Wil je Airwolf, de serie met Barry Van Dyke, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Airwolf zelfs gratis kijken.

Airwolf downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Airwolf ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Airwolf er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Airwolf torrent

Op zoek naar een torrent van Airwolf? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Airwolf te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Airwolf trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Airwolf. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.