Al Murray's Happy Hour
%
66

Al Murray's Happy Hour

Kijk Al Murray's Happy Hour

Moeite met waar je nou Al Murray's Happy Hour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Al Murray's Happy Hour was a chat show presented by comedian Al Murray and produced by Avalon TV. The first series aired in early 2007. It is broadcast on the British terrestrial TV network, ITV, and the first series was broadcast on Saturday nights at 10pm. The second series aired on Fridays at 10pm. A third series returned to ITV on 12 September 2008, in the same 10pm Friday night slot. However, UTV in Northern Ireland did not show the third series in the 10pm Friday night slot with the other ITV regions. They now show it the following Thursday at around 11.40pm, due to UTV regional programming on Friday nights. Murray presents the programme in his Pub Landlord persona: a stereotypically nationalistic, chauvinistic character. The show contains stand-up, guest interviews and live music. The show ends with Murray performing a Queen song with the musical guest.

Al Murray's Happy Hour

Zin om Al Murray's Happy Hour lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Al Murray's Happy Hour te bekijken voor je op een rijtje.

Al Murray's Happy Hour downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Al Murray's Happy Hour downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Al Murray's Happy Hour. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Al Murray's Happy Hour er ook in SD heel goed uit.

Al Murray's Happy Hour streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Al Murray's Happy Hour net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Al Murray's Happy Hour hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Al Murray's Happy Hour helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Al Murray's Happy Hour torrent

Denk je dat je om Al Murray's Happy Hour te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Al Murray's Happy Hour trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Al Murray's Happy Hour de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.