Albert and Victoria

Albert and Victoria

Kijk Albert and Victoria

Moeite met waar je nou Albert and Victoria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Albert and Victoria is a British sitcom that aired on ITV from 1970 to 1971. Starring Alfred Marks, it was written by Reuben Ship. It was made for the ITV network by Yorkshire Television. In Albert and Victoria, Marks plays Albert Hackett, a middle-class man in late 19th century England. He and his wife, Victoria, have nine children, and he is used to getting his own way.

Regisseur en acteurs

 • Julia Sutton portrait

  Julia Sutton

  Actor

 • Barbara Murray portait

  Barbara Murray

  Actor

 • Alfred Marks portrait

  Alfred Marks

  Actor

 • Petra Markham portrait

  Petra Markham

  Actor

 • John Alkin portrait

  John Alkin

  Actor

 • Zena Walker portrait

  Zena Walker

  Actor

 • Gay Hamilton portait

  Gay Hamilton

  Actor

 • Kika Markham portait

  Kika Markham

  Actor

Albert and Victoria

Zin om Albert and Victoria lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Albert and Victoria te bekijken voor je op een rijtje.

Albert and Victoria downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Albert and Victoria downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Albert and Victoria. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Albert and Victoria er ook in SD heel goed uit.

Albert and Victoria streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Albert and Victoria net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Albert and Victoria hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Albert and Victoria helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Albert and Victoria torrent

Denk je dat je om Albert and Victoria te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Albert and Victoria trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Albert and Victoria de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.