Albert and Victoria

Albert and Victoria

Kijk Albert and Victoria

Moeite met waar je nou Albert and Victoria moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Albert and Victoria is a British sitcom that aired on ITV from 1970 to 1971. Starring Alfred Marks, it was written by Reuben Ship. It was made for the ITV network by Yorkshire Television. In Albert and Victoria, Marks plays Albert Hackett, a middle-class man in late 19th century England. He and his wife, Victoria, have nine children, and he is used to getting his own way.

Regisseur en acteurs

 • Julia Sutton portrait

  Julia Sutton

  Actor

 • Barbara Murray portait

  Barbara Murray

  Actor

 • Alfred Marks portrait

  Alfred Marks

  Actor

 • Petra Markham portrait

  Petra Markham

  Actor

 • John Alkin portrait

  John Alkin

  Actor

 • Zena Walker portrait

  Zena Walker

  Actor

 • Gay Hamilton portait

  Gay Hamilton

  Actor

 • Kika Markham portait

  Kika Markham

  Actor

Albert and Victoria

Wil je Albert and Victoria kijken? De serie van Julia Sutton uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Albert and Victoria op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Albert and Victoria met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Albert and Victoria downloaden

Het downloaden van Albert and Victoria is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Albert and Victoria ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Albert and Victoria streamen

Het streamen van Albert and Victoria heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Albert and Victoria online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Albert and Victoria kijkt. Ideaal!

Albert and Victoria torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Albert and Victoria. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Albert and Victoria trailer

Bekijk eerst even de trailer van Albert and Victoria voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.