Albert & Herbert
%
79

Albert & Herbert

Kijk Albert & Herbert

Moeite met waar je nou Albert & Herbert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Albert & Herbert was a Swedish comedy series that ran in 1974, 1976–1979, 1981–1982, an advent series and a theatre play titled Mordet på Skolgatan 15, and had a spin-off series in 1995. Albert & Herbert, which featured father and son scrap-dealers living together, was an adaptation of Ray Galton and Alan Simpsons's BBC series Steptoe and Son from the 60s and 70s. Albert was played by Sten-Åke Cederhök, and the son Herbert played by Tomas von Brömssen. During the first six episodes, Herbert was played by Lennart Lundh. The characters lived in a dilapidated wooden house in Skolgatan 15, in Haga, Gothenburg.

Albert & Herbert

Wil je Albert & Herbert kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Albert & Herbert op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Albert & Herbert met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Albert & Herbert downloaden

Het downloaden van Albert & Herbert is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Albert & Herbert ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Albert & Herbert streamen

Het streamen van Albert & Herbert heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Albert & Herbert online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Albert & Herbert kijkt. Ideaal!

Albert & Herbert torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Albert & Herbert. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Albert & Herbert trailer

Bekijk eerst even de trailer van Albert & Herbert voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.