ALF
%
74

ALF

Kijk ALF

Moeite met waar je nou ALF moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

ALF is an American science fiction/fantasy sitcom that aired on NBC from September 22, 1986 to March 24, 1990. It was the first television series to be presented in Dolby Surround sound system. The title character is Gordon Shumway, a friendly extraterrestrial nicknamed ALF, who crash lands in the garage of the suburban middle-class Tanner family. The series stars Max Wright as father Willie Tanner, Anne Schedeen as mother Kate Tanner, and Andrea Elson and Benji Gregory as their children, Lynn and Brian Tanner. ALF was performed by puppeteer/creator Paul Fusco. Produced by Alien Productions, ALF originally ran for four seasons and produced 99 episodes, including three one-hour episodes which were divided into two parts for syndication totaling 102 episodes.

ALF

Zin om ALF lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om ALF te bekijken voor je op een rijtje.

ALF downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je ALF downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van ALF. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet ALF er ook in SD heel goed uit.

ALF streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je ALF net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je ALF hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je ALF helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

ALF torrent

Denk je dat je om ALF te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

ALF trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of ALF de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.