Alice
%
69

Alice

Bekijk de trailer

Kijk Alice

Moeite met waar je nou Alice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alice is an American sitcom television series that ran from August 31, 1976 to March 19, 1985 on CBS. The series is based on the 1974 film Alice Doesn't Live Here Anymore. The show stars Linda Lavin in the title role, a widow who moves with her young son to start her life over again, and finds a job working at a roadside diner on the outskirts of Phoenix, Arizona. Most of the episodes revolve around events at Mel's Diner.

Regisseur en acteurs

 • Linda Lavin portait

  Linda Lavin

  Alice Hyatt

 • Beth Howland portait

  Beth Howland

  Vera Louise Gorman-Novak

 • Vic Tayback portait

  Vic Tayback

  Mel Sharples

 • Philip McKeon portrait

  Philip McKeon

  Tommy Hyatt

 • Polly Holliday portait

  Polly Holliday

  Florence Jean Castleberry

 • Celia Weston portait

  Celia Weston

  Jolene Hunnicutt

 • Diane Ladd portait

  Diane Ladd

  Actor

Trailers

Alice

Veel gehoord over Alice en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alice heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alice streamen

Wil je Alice, de serie met Linda Lavin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alice zelfs gratis kijken.

Alice downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alice ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alice er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alice torrent

Op zoek naar een torrent van Alice? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alice te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alice trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alice. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.