Alien Planet
%
74

Alien Planet

Kijk Alien Planet

Moeite met waar je nou Alien Planet moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alien Planet is a 94-minute docufiction, originally airing on the Discovery Channel, about two internationally built robot probes searching for alien life on the fictional planet Darwin IV. It was based on the book Expedition, by sci-fi/fantasy artist and writer Wayne Douglas Barlowe, who was also executive producer on the special. It premiered on May 14, 2005. The show uses computer-generated imagery, which is interspersed with interviews from such notables as Stephen Hawking, George Lucas, Michio Kaku and Jack Horner. The show was filmed in Iceland and Mono Lake in California.

Alien Planet

Wil je Alien Planet kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alien Planet op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alien Planet met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alien Planet downloaden

Het downloaden van Alien Planet is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alien Planet ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alien Planet streamen

Het streamen van Alien Planet heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alien Planet online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alien Planet kijkt. Ideaal!

Alien Planet torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alien Planet. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alien Planet trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alien Planet voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.