All-American Girl
%
67

All-American Girl

Kijk All-American Girl

Moeite met waar je nou All-American Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

All-American Girl is a 1994 ABC situation comedy starring Margaret Cho and featuring Jodi Long, Clyde Kusatsu, Amy Hill, B.D. Wong, and J.B. Quon as her Korean-American family. It is the second American sitcom centered on a person of Asian descent, namely Cho. Notable guest stars during the run of the show include Oprah Winfrey, Jack Black, David Cross, Ming-Na, Vicki Lawrence, Quentin Tarantino, Tsai Chin, Mariska Hargitay, Billy Burke, Robert Clohessy and Garrett Wang. Diedrich Bader was a one time regular in the last episode of All American Girl, which was a pseudo pilot for a proposed but unrealized version of All American Girl, before achieving fame on The Drew Carey Show. On the DVD commentary for the series, Margaret Cho revealed that most of All American Girl's set furniture was reused by The Drew Carey Show.

All-American Girl

Zin om All-American Girl lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All-American Girl te bekijken voor je op een rijtje.

All-American Girl downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All-American Girl downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All-American Girl. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All-American Girl er ook in SD heel goed uit.

All-American Girl streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All-American Girl net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All-American Girl hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All-American Girl helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All-American Girl torrent

Denk je dat je om All-American Girl te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All-American Girl trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of All-American Girl de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.