Koning Julien
%
74

Koning Julien

Nu kijken

Kijk Koning Julien

Moeite met waar je nou Koning Julien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Koning Julien

Samenvatting

Animatieserie over Julien, koning van de ringstaartmaki's.

Regisseur en acteurs

 • Matt Engstrom portrait

  Matt Engstrom

  Director

 • Danny Jacobs portait

  Danny Jacobs

  King Julien (voice)

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Horst / Hector / Willie (voice)

 • India de Beaufort portait

  India de Beaufort

  Clover (voice)

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Maurice (voice)

 • Andy Richter portait

  Andy Richter

  Mort / Ted (voice)

 • Debra Wilson portait

  Debra Wilson

  Masikura (voice)

 • Betsy Sodaro portrait

  Betsy Sodaro

  Xixi (voice)

Koning Julien

Benieuwd naar Koning Julien? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Koning Julien kunt bekijken.

Koning Julien streamen

Wil je Koning Julien streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Koning Julien gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Koning Julien downloaden

series als Koning Julien kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Koning Julien. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Koning Julien. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Koning Julien torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Koning Julien te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Koning Julien trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Koning Julien je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!