Koning Julien
%
74

Koning Julien

Nu kijken

Kijk Koning Julien

Moeite met waar je nou Koning Julien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Koning Julien

Samenvatting

Animatieserie over Julien, koning van de ringstaartmaki's.

Regisseur en acteurs

 • Matt Engstrom portrait

  Matt Engstrom

  Director

 • Danny Jacobs portait

  Danny Jacobs

  King Julien (voice)

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Horst / Hector / Willie (voice)

 • India de Beaufort portait

  India de Beaufort

  Clover (voice)

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Maurice (voice)

 • Andy Richter portait

  Andy Richter

  Mort / Ted (voice)

 • Debra Wilson portait

  Debra Wilson

  Masikura (voice)

 • Betsy Sodaro portrait

  Betsy Sodaro

  Xixi (voice)

Koning Julien

Op zoek naar Koning Julien? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Koning Julien streamen

Het streamen van series als Koning Julien heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Koning Julien waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Koning Julien dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Koning Julien downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Koning Julien te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Koning Julien torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Koning Julien trailer

Weet je nog niet zeker of Koning Julien jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.