Lang Leve Koning Julien
%
74

Lang Leve Koning Julien

Nu kijken

Kijk Lang Leve Koning Julien

Moeite met waar je nou Lang Leve Koning Julien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lang Leve Koning Julien

Samenvatting

Animatieserie over Julien, koning van de ringstaartmaki's.

Regisseur en acteurs

 • Matt Engstrom portrait

  Matt Engstrom

  Director

 • Danny Jacobs portait

  Danny Jacobs

  King Julien (voice)

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Horst / Hector / Willie (voice)

 • India de Beaufort portait

  India de Beaufort

  Clover (voice)

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Maurice (voice)

 • Andy Richter portait

  Andy Richter

  Mort / Ted (voice)

 • Debra Wilson portait

  Debra Wilson

  Masikura (voice)

 • Betsy Sodaro portrait

  Betsy Sodaro

  Xixi (voice)

Lang Leve Koning Julien

Wil je Lang Leve Koning Julien kijken? De serie van Matt Engstrom uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Lang Leve Koning Julien op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Lang Leve Koning Julien met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Lang Leve Koning Julien downloaden

Het downloaden van Lang Leve Koning Julien is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Lang Leve Koning Julien ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Lang Leve Koning Julien streamen

Het streamen van Lang Leve Koning Julien heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Lang Leve Koning Julien online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Lang Leve Koning Julien kijkt. Ideaal!

Lang Leve Koning Julien torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Lang Leve Koning Julien. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Lang Leve Koning Julien trailer

Bekijk eerst even de trailer van Lang Leve Koning Julien voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.