Koning Julien
%
74

Koning Julien

Nu kijken

Kijk Koning Julien

Moeite met waar je nou Koning Julien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Koning Julien

Samenvatting

Animatieserie over Julien, koning van de ringstaartmaki's.

Regisseur en acteurs

 • Matt Engstrom portrait

  Matt Engstrom

  Director

 • Danny Jacobs portait

  Danny Jacobs

  King Julien (voice)

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Horst / Hector / Willie (voice)

 • India de Beaufort portait

  India de Beaufort

  Clover (voice)

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Maurice (voice)

 • Andy Richter portait

  Andy Richter

  Mort / Ted (voice)

 • Debra Wilson portait

  Debra Wilson

  Masikura (voice)

 • Betsy Sodaro portrait

  Betsy Sodaro

  Xixi (voice)

Koning Julien

Veel gehoord over Koning Julien en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Koning Julien heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Koning Julien streamen

Wil je Koning Julien, de serie met Danny Jacobs, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Koning Julien zelfs gratis kijken.

Koning Julien downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Koning Julien ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Koning Julien er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Koning Julien torrent

Op zoek naar een torrent van Koning Julien? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Koning Julien te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Koning Julien trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Koning Julien. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.