All Souls
%
69

All Souls

Kijk All Souls

Moeite met waar je nou All Souls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

All Souls is an American television series broadcast on UPN, first aired in 2001. It was a horror-drama series about a haunted Boston hospital called All Souls Hospital, and it followed Dr. Mitchell Grace's quest to find out the truth about the hauntings that dated as far back as the civil war. The program was cancelled in late August 2001 due to low ratings. All Souls Hospital's lower levels used to be a mental asylum, and are haunted by ghosts of dead patients. The ghosts notably include Lazarus, an orderly who has been benevolently haunting the hospital since his days working with Dr. Ambrosius after the Civil War. The series occasionally reairs on Syfy. All Souls is currently airing on NBC Universal's horror and suspense-themed cable channel, Chiller.

All Souls

Zin om All Souls lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om All Souls te bekijken voor je op een rijtje.

All Souls downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je All Souls downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van All Souls. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet All Souls er ook in SD heel goed uit.

All Souls streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je All Souls net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je All Souls hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je All Souls helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

All Souls torrent

Denk je dat je om All Souls te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

All Souls trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of All Souls de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.