Alpha Scorpio
%
65

Alpha Scorpio

Kijk Alpha Scorpio

Moeite met waar je nou Alpha Scorpio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alpha Scorpio was a short-lived Australian children's science fiction television series, written and produced by James Davern, and which aired on ABC Television in 1974. It starred Peter Hepworth and Kevin Wilson as two university students who begin to witness strange events while camping at Aireys Inlet in Victoria. The two soon discover that their friend Mirny is a member of a group of aliens who have recently landed from the 5th planet of Antares. The series lasted only six episodes.

Alpha Scorpio

Wil je Alpha Scorpio kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alpha Scorpio op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alpha Scorpio met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alpha Scorpio downloaden

Het downloaden van Alpha Scorpio is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alpha Scorpio ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alpha Scorpio streamen

Het streamen van Alpha Scorpio heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alpha Scorpio online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alpha Scorpio kijkt. Ideaal!

Alpha Scorpio torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alpha Scorpio. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alpha Scorpio trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alpha Scorpio voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.