Alphas
%
73

Alphas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alphas

Moeite met waar je nou Alphas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alphas

Samenvatting

Alphas is an American science fiction dramatic television series created by Zak Penn and Michael Karnow. It follows a group of people with superhuman abilities, known as "Alphas", as they work to prevent crimes committed by other Alphas.

Regisseur en acteurs

 • Warren Christie portait

  Warren Christie

  Cameron Hicks

 • Azita Ghanizada portait

  Azita Ghanizada

  Rachel Pirzad

 • Malik Yoba portait

  Malik Yoba

  Bill Harken

 • Laura Mennell portait

  Laura Mennell

  Nina Theroux

 • Ryan Cartwright portait

  Ryan Cartwright

  Gary Bell

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Dr. Lee Rosen

 • Mahershala Ali portait

  Mahershala Ali

  Nathan Clay

 • John Pyper-Ferguson portait

  John Pyper-Ferguson

  Stanton Parish

 • Steve Byers portait

  Steve Byers

  John Bennett

 • Elias Toufexis portait

  Elias Toufexis

  Cornell Scipio

Trailers

Alphas

Veel gehoord over Alphas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alphas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alphas streamen

Wil je Alphas, de serie met Warren Christie, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alphas zelfs gratis kijken.

Alphas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alphas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alphas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alphas torrent

Op zoek naar een torrent van Alphas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alphas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alphas trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alphas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.