Alphas
%
73

Alphas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alphas

Moeite met waar je nou Alphas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alphas

Samenvatting

Alphas is an American science fiction dramatic television series created by Zak Penn and Michael Karnow. It follows a group of people with superhuman abilities, known as "Alphas", as they work to prevent crimes committed by other Alphas.

Regisseur en acteurs

 • Warren Christie portait

  Warren Christie

  Cameron Hicks

 • Azita Ghanizada portait

  Azita Ghanizada

  Rachel Pirzad

 • Malik Yoba portait

  Malik Yoba

  Bill Harken

 • Laura Mennell portait

  Laura Mennell

  Nina Theroux

 • Ryan Cartwright portait

  Ryan Cartwright

  Gary Bell

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Dr. Lee Rosen

 • Mahershala Ali portait

  Mahershala Ali

  Nathan Clay

 • John Pyper-Ferguson portait

  John Pyper-Ferguson

  Stanton Parish

 • Steve Byers portait

  Steve Byers

  John Bennett

 • Elias Toufexis portait

  Elias Toufexis

  Cornell Scipio

Trailers

Alphas

Zin om Alphas lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alphas te bekijken voor je op een rijtje.

Alphas downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alphas downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alphas. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alphas er ook in SD heel goed uit.

Alphas streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alphas net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alphas hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alphas helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alphas torrent

Denk je dat je om Alphas te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alphas trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Alphas de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.