Altered Carbon

Altered Carbon

Kijk Altered Carbon

Moeite met waar je nou Altered Carbon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Altered Carbon is a Netflix original show set in a future where consciousness is digitized and stored in cortical stacks implanted in the spine, allowing humans to survive physical death by having their memories and consciousness "re-sleeved" into new bodies. The story follows specially trained "Envoy" soldier Takeshi Kovacs, who is downloaded from an off-world prison and into the body of a disgraced cop at the behest of Laurens Bancroft, a highly influential aristocrat. Bancroft was killed, and the last automatic backup of his stack was made hours before his death, leaving him with no memory of who killed him and why. While police ruled it a suicide, Bancroft is convinced he was murdered and wants Kovacs to find out the truth.

Altered Carbon

Zin om Altered Carbon lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Altered Carbon te bekijken voor je op een rijtje.

Altered Carbon downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Altered Carbon downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Altered Carbon. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Altered Carbon er ook in SD heel goed uit.

Altered Carbon streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Altered Carbon net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Altered Carbon hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Altered Carbon helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Altered Carbon torrent

Denk je dat je om Altered Carbon te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Altered Carbon trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Altered Carbon de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.