Altered Carbon

Altered Carbon

Nu kijken

Kijk Altered Carbon

Moeite met waar je nou Altered Carbon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Altered Carbon

Samenvatting

Altered Carbon is a Netflix original show set in a future where consciousness is digitized and stored in cortical stacks implanted in the spine, allowing humans to survive physical death by having their memories and consciousness "re-sleeved" into new bodies. The story follows specially trained "Envoy" soldier Takeshi Kovacs, who is downloaded from an off-world prison and into the body of a disgraced cop at the behest of Laurens Bancroft, a highly influential aristocrat. Bancroft was killed, and the last automatic backup of his stack was made hours before his death, leaving him with no memory of who killed him and why. While police ruled it a suicide, Bancroft is convinced he was murdered and wants Kovacs to find out the truth.

Altered Carbon

Wil je Altered Carbon kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Altered Carbon op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Altered Carbon met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Altered Carbon downloaden

Het downloaden van Altered Carbon is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Altered Carbon ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Altered Carbon streamen

Het streamen van Altered Carbon heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Altered Carbon online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Altered Carbon kijkt. Ideaal!

Altered Carbon torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Altered Carbon. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Altered Carbon trailer

Bekijk eerst even de trailer van Altered Carbon voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.