ALVINNN!!! en de Chipmunks
%
91

ALVINNN!!! en de Chipmunks

Nu kijken

Kijk ALVINNN!!! en de Chipmunks

Moeite met waar je nou ALVINNN!!! en de Chipmunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ALVINNN!!! en de Chipmunks

Samenvatting

De Chipmunks en Chipettes zijn echte kinderen. Ze gaan naar school, doen klusjes en huiswerk, kibbelen af en toe en geven concerten in uitverkochte zalen voor miljoenen fans.

Regisseur en acteurs

 • Frederic Villequin portrait

  Frederic Villequin

  director

 • Michael Bagdasarian portrait

  Michael Bagdasarian

  actor

 • Bettina Kenney portrait

  Bettina Kenney

  actor

 • Vanessa Bagdasarian portrait

  Vanessa Bagdasarian

  actor

 • Janice Karman portrait

  Janice Karman

  actor

 • Ross Bagdasarian portrait

  Ross Bagdasarian

  actor

ALVINNN!!! en de Chipmunks

Wil je ALVINNN!!! en de Chipmunks kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om ALVINNN!!! en de Chipmunks op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om ALVINNN!!! en de Chipmunks met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

ALVINNN!!! en de Chipmunks downloaden

Het downloaden van ALVINNN!!! en de Chipmunks is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je ALVINNN!!! en de Chipmunks ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

ALVINNN!!! en de Chipmunks streamen

Het streamen van ALVINNN!!! en de Chipmunks heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je ALVINNN!!! en de Chipmunks online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar ALVINNN!!! en de Chipmunks kijkt. Ideaal!

ALVINNN!!! en de Chipmunks torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van ALVINNN!!! en de Chipmunks. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

ALVINNN!!! en de Chipmunks trailer

Bekijk eerst even de trailer van ALVINNN!!! en de Chipmunks voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.