ALVINNN!!! en de Chipmunks
%
50

ALVINNN!!! en de Chipmunks

Nu kijken

Kijk ALVINNN!!! en de Chipmunks

Moeite met waar je nou ALVINNN!!! en de Chipmunks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ALVINNN!!! en de Chipmunks

Samenvatting

De Chipmunks en Chipettes zijn echte kinderen. Ze gaan naar school, doen klusjes en huiswerk, kibbelen af en toe en geven concerten in uitverkochte zalen voor miljoenen fans.

Regisseur en acteurs

 • Frederic Villequin portrait

  Frederic Villequin

  director

 • Michael Bagdasarian portrait

  Michael Bagdasarian

  actor

 • Bettina Kenney portrait

  Bettina Kenney

  actor

 • Vanessa Bagdasarian portrait

  Vanessa Bagdasarian

  actor

 • Janice Karman portrait

  Janice Karman

  actor

 • Ross Bagdasarian portrait

  Ross Bagdasarian

  actor

ALVINNN!!! en de Chipmunks

ALVINNN!!! en de Chipmunks streamen

ALVINNN!!! en de Chipmunks streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

ALVINNN!!! en de Chipmunks downloaden

Zin om ALVINNN!!! en de Chipmunks te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als ALVINNN!!! en de Chipmunks te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

ALVINNN!!! en de Chipmunks torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als ALVINNN!!! en de Chipmunks makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

ALVINNN!!! en de Chipmunks trailer

Wil je er zeker van zijn dat ALVINNN!!! en de Chipmunks jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.