Amanda's
%
61

Amanda's

Kijk Amanda's

Moeite met waar je nou Amanda's moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Amanda's is an American sitcom inspired by the 1970s British sitcom Fawlty Towers. Amanda's aired on ABC from 10 February 1983 to 26 May 1983 on Thursday nights at 8:30. Bea Arthur starred as the main character, Amanda Cartwright. Amanda was the owner of a seaside hotel called "Amanda's by the Sea" whose staff included her son Marty, his spoiled wife Arlene, Earl the chef and Aldo the bellhop. This was Bea Arthur's first return to series television since Maude ended in 1978. Other stars appearing on Amanda's included Jerry Stiller, Leonard Stone and Todd Susman. The show was filmed in front of a live studio audience at ABC Studios, 4151 Prospect Avenue in Hollywood, California. Amanda's was cancelled in May 1983 after a four-month run of ten episodes, three more episodes remaining unaired by ABC. A&E network broadcast reruns of the show shortly thereafter.

Amanda's

Zin om Amanda's lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amanda's te bekijken voor je op een rijtje.

Amanda's downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amanda's downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amanda's. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amanda's er ook in SD heel goed uit.

Amanda's streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amanda's net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amanda's hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amanda's helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amanda's torrent

Denk je dat je om Amanda's te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amanda's trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Amanda's de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.