Amazing Stories
%
75

Amazing Stories

Kijk Amazing Stories

Moeite met waar je nou Amazing Stories moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Amazing Stories is a fantasy, horror, and science fiction television anthology series created by Steven Spielberg. It ran on NBC from 1985 to 1987, and in 1992 was somewhat erratically screened in Britain by BBC1 and BBC2 - billed in the Radio Times as "Steven Spielberg's Amazing Stories" - with episodes airing at any time from early on Sunday morning to weekday evenings to very late at night; it later received a more coherent run on Sci-Fi. The series was nominated for 12 Emmy Awards and won five. The first season episode "The Amazing Falsworth" earned writer Mick Garris an Edgar Award for Best Episode in a TV Series. It was not a ratings hit, however, and the network did not renew it after the two-year contract expired. The 1987 science fiction movie, *batteries not included was originally intended to be featured in Amazing Stories, but Steven Spielberg liked the idea so much that he decided to make it a theatrical release. The series title licensed the name of Amazing Stories, the first dedicated science fiction magazine.

Amazing Stories

Zin om Amazing Stories lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Amazing Stories te bekijken voor je op een rijtje.

Amazing Stories downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Amazing Stories downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Amazing Stories. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Amazing Stories er ook in SD heel goed uit.

Amazing Stories streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Amazing Stories net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Amazing Stories hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Amazing Stories helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Amazing Stories torrent

Denk je dat je om Amazing Stories te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Amazing Stories trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Amazing Stories de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.