American Crime
%
78

American Crime

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Crime

Moeite met waar je nou American Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Crime

Samenvatting

An anthology drama focusing on all aspects of the U.S. criminal justice system dealing with crimes committed in America.

Regisseur en acteurs

 • John Ridley portait

  John Ridley

  Director

 • Timothy Hutton portait

  Timothy Hutton

  Russ Skokie

 • W. Earl Brown portait

  W. Earl Brown

  Tom Carlin

 • Richard Cabral portait

  Richard Cabral

  Hector Tontz

 • Caitlin Gerard portait

  Caitlin Gerard

  Aubry Taylor

 • Benito Martinez portait

  Benito Martinez

  Alonzo Gutiérrez

 • Penelope Ann Miller portait

  Penelope Ann Miller

  Eve Carlin

 • Elvis Nolasco portrait

  Elvis Nolasco

  Carter Nix

 • Johnny Ortiz portait

  Johnny Ortiz

  Tony Gutiérrez

Trailers

American Crime

Benieuwd naar American Crime? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als American Crime kunt bekijken.

American Crime streamen

Wil je American Crime streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American Crime gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American Crime downloaden

series als American Crime kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American Crime. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Crime. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American Crime torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American Crime te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American Crime trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American Crime je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!