American Dad!
%
74

American Dad!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Dad!

Moeite met waar je nou American Dad! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Dad!

Samenvatting

Stan Smith, een all-American dad, is zo paranoïde als de pest door alle terroristische dreiging in de VS met alle vervelende gevolgen van dien: zo viert hij zijn wantrouwen niet alleen bot op zijn werk, de CIA, maar moet ook zijn familie het ontgelden.

Regisseur en acteurs

 • Seth MacFarlane portait

  Seth MacFarlane

  Stan Smith (voice)

 • Wendy Schaal portait

  Wendy Schaal

  Francine Smith (voice)

 • Rachael MacFarlane portait

  Rachael MacFarlane

  Hayley Smith (voice)

 • Scott Grimes portait

  Scott Grimes

  Steve Smith (voice)

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Klaus (voice)

Trailers

American Dad!

Wil je American Dad! kijken? De serie van Seth MacFarlane uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om American Dad! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om American Dad! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

American Dad! downloaden

Het downloaden van American Dad! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je American Dad! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

American Dad! streamen

Het streamen van American Dad! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je American Dad! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar American Dad! kijkt. Ideaal!

American Dad! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van American Dad!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

American Dad! trailer

Bekijk eerst even de trailer van American Dad! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.