American Dreams
%
75

American Dreams

Kijk American Dreams

Moeite met waar je nou American Dreams moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Dreams is an American television drama program broadcast on the NBC television network, produced by Once A Frog and Dick Clark Productions in association with Universal Network Television and NBC Studios. The series was created by Jonathan Prince and developed by Josh Goldstein and Prince; the latter was also one of the executive producers with Dick Clark. It debuted on September 29, 2002. The show is set mostly in Philadelphia. It initially aired on Sundays at 8:00 pm Eastern time, but moved to the same time on Wednesdays from March 9, 2005, to the third season finale. The show tells the story of the Pryor family of Philadelphia during the mid-1960s. Season one takes place in 1963–64, season two in 1964–65, and season three in 1965–66. The show was known as Our Generation when it debuted in Australia, however it was changed back to American Dreams when it returned for the second season. The theme song "Generation" was written and performed by Emerson Hart, lead singer of the band Tonic. The song earned Hart an ASCAP award for Best Theme Song of Television in 2003. The show was the 2003 TV Land Awards "Future Classic" winner.

American Dreams

Zin om American Dreams lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Dreams te bekijken voor je op een rijtje.

American Dreams downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Dreams downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Dreams. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Dreams er ook in SD heel goed uit.

American Dreams streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Dreams net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Dreams hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Dreams helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Dreams torrent

Denk je dat je om American Dreams te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Dreams trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of American Dreams de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.