American Gangster
%
78

American Gangster

Kijk American Gangster

Moeite met waar je nou American Gangster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Gangster is a documentary television series, which airs on BET. The show features some of black America's most infamous and powerful gangsters. It is narrated by Ving Rhames. The series premiered on November 28, 2006, with this episode amassing around one million viewers. The first season ended on January 9, 2007, and had 6 episodes. The second season aired October 3, 2007. A DVD of Season 1 was released on October 23, 2007. The second season was released on DVD on June 10, 2008. In April 2009, A&E Networks purchased the rights to air seasons 1–3 on their networks. They can be seen primarily on the Bio Channel and the flagship A&E Channel. They can also be seen on A&E's Crime and Investigation Network.

American Gangster

Zin om American Gangster lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Gangster te bekijken voor je op een rijtje.

American Gangster downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Gangster downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Gangster. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Gangster er ook in SD heel goed uit.

American Gangster streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Gangster net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Gangster hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Gangster helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Gangster torrent

Denk je dat je om American Gangster te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Gangster trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of American Gangster de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.