American Gothic
%
82

American Gothic

Kijk American Gothic

Moeite met waar je nou American Gothic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Gothic is an American horror series created by Shaun Cassidy and executive produced by Sam Raimi. The show first aired on CBS on September 22, 1995, and was canceled after a single season on July 11, 1996.

Regisseur en acteurs

 • Gary Cole portait

  Gary Cole

  Sheriff Lucas Buck

 • Lucas Black portait

  Lucas Black

  Caleb Temple

 • Paige Turco portait

  Paige Turco

  Gail Emory

 • Brenda Bakke portait

  Brenda Bakke

  Selena Coombs

 • Sarah Paulson portait

  Sarah Paulson

  Merlyn Temple

 • Nick Searcy portait

  Nick Searcy

  Deputy Ben Healy

 • Jake Weber portait

  Jake Weber

  Dr. Matt Crower

 • John Mese portait

  John Mese

  Dr. Billy Peale

American Gothic

Op zoek naar American Gothic? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Gothic streamen

Het streamen van series als American Gothic heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als American Gothic waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Gothic dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Gothic downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als American Gothic te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Gothic torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Gothic trailer

Weet je nog niet zeker of American Gothic jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.