American Gothic
%
82

American Gothic

Kijk American Gothic

Moeite met waar je nou American Gothic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Gothic is an American horror series created by Shaun Cassidy and executive produced by Sam Raimi. The show first aired on CBS on September 22, 1995, and was canceled after a single season on July 11, 1996.

Regisseur en acteurs

 • Gary Cole portait

  Gary Cole

  Sheriff Lucas Buck

 • Lucas Black portait

  Lucas Black

  Caleb Temple

 • Paige Turco portait

  Paige Turco

  Gail Emory

 • Brenda Bakke portait

  Brenda Bakke

  Selena Coombs

 • Sarah Paulson portait

  Sarah Paulson

  Merlyn Temple

 • Nick Searcy portait

  Nick Searcy

  Deputy Ben Healy

 • Jake Weber portait

  Jake Weber

  Dr. Matt Crower

 • John Mese portait

  John Mese

  Dr. Billy Peale

American Gothic

American Gothic streamen

American Gothic streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

American Gothic downloaden

Zin om American Gothic te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als American Gothic te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

American Gothic torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als American Gothic makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

American Gothic trailer

Wil je er zeker van zijn dat American Gothic jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.