American Gothic
%
68

American Gothic

Kijk American Gothic

Moeite met waar je nou American Gothic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A prominent Boston family attempts to redefine itself in the wake of a chilling discovery that links their recently deceased patriarch to a string of murders spanning decades — amid the mounting suspicion that one of them may have been his accomplice.

Regisseur en acteurs

 • Juliet Rylance portait

  Juliet Rylance

  Alison Hawthorne-Price

 • Antony Starr portait

  Antony Starr

  Garrett Hawthorne

 • Virginia Madsen portait

  Virginia Madsen

  Madeline Hawthorne

 • Justin Chatwin portait

  Justin Chatwin

  Cam Hawhorne

 • Megan Ketch portait

  Megan Ketch

  Tessa Ross

 • Elliot Knight portait

  Elliot Knight

  Brady Ross

 • Stephanie Leonidas portait

  Stephanie Leonidas

  Sophie Hawthorne

 • Gabriel Bateman portait

  Gabriel Bateman

  Jack Hawthorne

 • Maureen Sebastian portait

  Maureen Sebastian

  Naomi Flynn

 • Dylan Bruce portait

  Dylan Bruce

  Tom Price

American Gothic

Op zoek naar American Gothic? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

American Gothic streamen

Het streamen van series als American Gothic heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als American Gothic waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je American Gothic dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

American Gothic downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als American Gothic te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

American Gothic torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

American Gothic trailer

Weet je nog niet zeker of American Gothic jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.