American Gothic
%
68

American Gothic

Kijk American Gothic

Moeite met waar je nou American Gothic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A prominent Boston family attempts to redefine itself in the wake of a chilling discovery that links their recently deceased patriarch to a string of murders spanning decades — amid the mounting suspicion that one of them may have been his accomplice.

Regisseur en acteurs

 • Juliet Rylance portait

  Juliet Rylance

  Alison Hawthorne-Price

 • Antony Starr portait

  Antony Starr

  Garrett Hawthorne

 • Virginia Madsen portait

  Virginia Madsen

  Madeline Hawthorne

 • Justin Chatwin portait

  Justin Chatwin

  Cam Hawhorne

 • Megan Ketch portait

  Megan Ketch

  Tessa Ross

 • Elliot Knight portait

  Elliot Knight

  Brady Ross

 • Stephanie Leonidas portait

  Stephanie Leonidas

  Sophie Hawthorne

 • Gabriel Bateman portait

  Gabriel Bateman

  Jack Hawthorne

 • Maureen Sebastian portait

  Maureen Sebastian

  Naomi Flynn

 • Dylan Bruce portait

  Dylan Bruce

  Tom Price

American Gothic

Benieuwd naar American Gothic? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als American Gothic kunt bekijken.

American Gothic streamen

Wil je American Gothic streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je American Gothic gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

American Gothic downloaden

series als American Gothic kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar American Gothic. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Gothic. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

American Gothic torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om American Gothic te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

American Gothic trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of American Gothic je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!