American Ninja Warrior
%
69

American Ninja Warrior

Kijk American Ninja Warrior

Moeite met waar je nou American Ninja Warrior moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Ninja Warrior is a sports entertainment competition spin-off of the television series Sasuke. The series began on December 12, 2009, in Los Angeles, with the top 10 competitors moving on to compete at "Mt. Midoriyama" in Japan. American Ninja Warrior succeeded G4's American Ninja Challenge as the qualifying route for Americans to enter Sasuke. Beginning with the fourth season in 2012, regional finalists and wild card competitors competed on an identical Mt. Midoriyama course in Las Vegas rather than traveling to Japan to compete on Sasuke. NBC announced in September 2013 that it would air a special USA versus Japan series later that year wherein top American and Japanese competitors would go head-to-head on the Las Vegas Mt. Midoriyama course. The fifth season of American Ninja Warrior premiered on June 30, 2013 on G4.

American Ninja Warrior

Zin om American Ninja Warrior lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Ninja Warrior te bekijken voor je op een rijtje.

American Ninja Warrior downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Ninja Warrior downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Ninja Warrior. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Ninja Warrior er ook in SD heel goed uit.

American Ninja Warrior streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Ninja Warrior net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Ninja Warrior hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Ninja Warrior helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Ninja Warrior torrent

Denk je dat je om American Ninja Warrior te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Ninja Warrior trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of American Ninja Warrior de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.