Odyssey
%
73

Odyssey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Odyssey

Moeite met waar je nou Odyssey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Odyssey

Samenvatting

Een elitesoldaat, bedrijfsjurist en politiek activist ontdekken een dodelijke samenzwering waarmee terroristen worden gelinkt aan een machtig Amerikaans bedrijf.

Regisseur en acteurs

 • Adewale Akinnuoye-Agbaje portrait

  Adewale Akinnuoye-Agbaje

  actor

 • Daniella Pineda portrait

  Daniella Pineda

  actor

 • Elena Kampouris portrait

  Elena Kampouris

  actor

 • Nate Mooney portrait

  Nate Mooney

  actor

 • Omar Ghazaoui portrait

  Omar Ghazaoui

  actor

 • Sadie Sink portrait

  Sadie Sink

  actor

 • Treat Williams portrait

  Treat Williams

  actor

 • Jim True-Frost portrait

  Jim True-Frost

  actor

 • Jake Robinson portrait

  Jake Robinson

  actor

 • Peter Facinelli portrait

  Peter Facinelli

  actor

 • Anna Friel portrait

  Anna Friel

  actor

Trailers

Odyssey

Wil je Odyssey kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Odyssey op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Odyssey met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Odyssey downloaden

Het downloaden van Odyssey is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Odyssey ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Odyssey streamen

Het streamen van Odyssey heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Odyssey online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Odyssey kijkt. Ideaal!

Odyssey torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Odyssey. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Odyssey trailer

Bekijk eerst even de trailer van Odyssey voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.