Odyssey
%
73

Odyssey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Odyssey

Moeite met waar je nou Odyssey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Odyssey

Samenvatting

Het leven van drie vreemde mensen - een vrouwelijke soldaat, een ontgoochelde bedrijfsjurist en een politiek activist - botst wanneer ze een internationale militaire samenzwering om terroristische activiteiten te financieren blootleggen.

Regisseur en acteurs

 • Adewale Akinnuoye-Agbaje portrait

  Adewale Akinnuoye-Agbaje

  actor

 • Daniella Pineda portrait

  Daniella Pineda

  actor

 • Elena Kampouris portrait

  Elena Kampouris

  actor

 • Nate Mooney portrait

  Nate Mooney

  actor

 • Omar Ghazaoui portrait

  Omar Ghazaoui

  actor

 • Sadie Sink portrait

  Sadie Sink

  actor

 • Treat Williams portrait

  Treat Williams

  actor

 • Jim True-Frost portrait

  Jim True-Frost

  actor

 • Jake Robinson portrait

  Jake Robinson

  actor

 • Peter Facinelli portrait

  Peter Facinelli

  actor

 • Anna Friel portrait

  Anna Friel

  actor

Trailers

Odyssey

Benieuwd naar Odyssey? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Odyssey kunt bekijken.

Odyssey streamen

Wil je Odyssey streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Odyssey gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Odyssey downloaden

series als Odyssey kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Odyssey. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Odyssey. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Odyssey torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Odyssey te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Odyssey trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Odyssey je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!