Odyssey
%
73

Odyssey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Odyssey

Moeite met waar je nou Odyssey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Odyssey

Samenvatting

Het leven van drie vreemde mensen - een vrouwelijke soldaat, een ontgoochelde bedrijfsjurist en een politiek activist - botst wanneer ze een internationale militaire samenzwering om terroristische activiteiten te financieren blootleggen.

Regisseur en acteurs

 • Adewale Akinnuoye-Agbaje portrait

  Adewale Akinnuoye-Agbaje

  actor

 • Daniella Pineda portrait

  Daniella Pineda

  actor

 • Elena Kampouris portrait

  Elena Kampouris

  actor

 • Nate Mooney portrait

  Nate Mooney

  actor

 • Omar Ghazaoui portrait

  Omar Ghazaoui

  actor

 • Sadie Sink portrait

  Sadie Sink

  actor

 • Treat Williams portrait

  Treat Williams

  actor

 • Jim True-Frost portrait

  Jim True-Frost

  actor

 • Jake Robinson portrait

  Jake Robinson

  actor

 • Peter Facinelli portrait

  Peter Facinelli

  actor

 • Anna Friel portrait

  Anna Friel

  actor

Trailers

Odyssey

Zin om Odyssey lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Odyssey te bekijken voor je op een rijtje.

Odyssey downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Odyssey downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Odyssey. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Odyssey er ook in SD heel goed uit.

Odyssey streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Odyssey net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Odyssey hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Odyssey helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Odyssey torrent

Denk je dat je om Odyssey te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Odyssey trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Odyssey de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.