Odyssey
%
73

Odyssey

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Odyssey

Moeite met waar je nou Odyssey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Odyssey

Samenvatting

Het leven van drie vreemde mensen - een vrouwelijke soldaat, een ontgoochelde bedrijfsjurist en een politiek activist - botst wanneer ze een internationale militaire samenzwering om terroristische activiteiten te financieren blootleggen.

Regisseur en acteurs

 • Adewale Akinnuoye-Agbaje portrait

  Adewale Akinnuoye-Agbaje

  actor

 • Daniella Pineda portrait

  Daniella Pineda

  actor

 • Elena Kampouris portrait

  Elena Kampouris

  actor

 • Nate Mooney portrait

  Nate Mooney

  actor

 • Omar Ghazaoui portrait

  Omar Ghazaoui

  actor

 • Sadie Sink portrait

  Sadie Sink

  actor

 • Treat Williams portrait

  Treat Williams

  actor

 • Jim True-Frost portrait

  Jim True-Frost

  actor

 • Jake Robinson portrait

  Jake Robinson

  actor

 • Peter Facinelli portrait

  Peter Facinelli

  actor

 • Anna Friel portrait

  Anna Friel

  actor

Trailers

Odyssey

Op zoek naar Odyssey? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Odyssey streamen

Het streamen van series als Odyssey heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Odyssey waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Odyssey dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Odyssey downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Odyssey te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Odyssey torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Odyssey trailer

Weet je nog niet zeker of Odyssey jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.