American Princess
%
56

American Princess

Kijk American Princess

Moeite met waar je nou American Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

American Princess is a reality television series directed by Leslie Garvin and hosted by Mark Durden-Smith and Catherine Oxenberg. It was broadcast in 2 seasons, in 2005 and 2007. Many celebrities made guest appearances on various episodes. There is also an Australian version called Australian Princess which features similar judges such as Paul Burell who also appears in both versions. American Princess is based on George Bernard Shaw's Pygmalion and Alan Jay Lerner's My Fair Lady in a modern setting, where twenty American women who are average, plain, and rather ill-mannered, are taken to London, England to master the finer arts of British society and be crowned "American Princess" and earn valuable prizes. But first, the women have to learn how to eat dinner, handle cutlery, serve tea, walk in high heels, dance, and act as a proper royal should be.

American Princess

Wil je American Princess kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om American Princess op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om American Princess met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

American Princess downloaden

Het downloaden van American Princess is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je American Princess ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

American Princess streamen

Het streamen van American Princess heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je American Princess online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar American Princess kijkt. Ideaal!

American Princess torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van American Princess. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

American Princess trailer

Bekijk eerst even de trailer van American Princess voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.