Amne$ia
%
50

Amne$ia

Kijk Amne$ia

Moeite met waar je nou Amne$ia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Amne$ia is an American television game show that aired on Fridays at 8:00 PM ET on NBC, after debuting on February 22, 2008 at 9:00 PM ET after 1 vs. 100. Contestants win money by answering questions about their own lives. The program was produced by Mark Burnett, producer of other shows like Survivor, The Apprentice, and Are You Smarter Than a 5th Grader?, and was hosted by comedian Dennis Miller. Contestants were able to win up to $250,000.

Amne$ia

Wil je Amne$ia kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Amne$ia streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Amne$ia niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Amne$ia zelfs gratis bekijken.

Amne$ia downloaden

Wil je Amne$ia ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Amne$ia overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Amne$ia torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Amne$ia is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Amne$ia trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Amne$ia de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.