Amy Prentiss
%
63

Amy Prentiss

Kijk Amy Prentiss

Moeite met waar je nou Amy Prentiss moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Amy Prentiss is an American police drama television series which aired on NBC. It is a spinoff of Ironside, and aired as part of the NBC Mystery Movie from 1974-1975. Jessica Walter stars as Amy Prentiss, a relatively young investigator who becomes the first female Chief of Detectives for the San Francisco Police Department. Helen Hunt, in an early role, played Prentiss' pre-teen daughter, Jill. Four 2-hour episodes were aired. Guest stars in the series' brief run included William Shatner, Cameron Mitchell, Don Murray, Joyce Van Patten and Jamie Farr.

Amy Prentiss

Wil je Amy Prentiss kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Amy Prentiss op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Amy Prentiss met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Amy Prentiss downloaden

Het downloaden van Amy Prentiss is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Amy Prentiss ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Amy Prentiss streamen

Het streamen van Amy Prentiss heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Amy Prentiss online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Amy Prentiss kijkt. Ideaal!

Amy Prentiss torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Amy Prentiss. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Amy Prentiss trailer

Bekijk eerst even de trailer van Amy Prentiss voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.