An American Family
%
57

An American Family

Kijk An American Family

Moeite met waar je nou An American Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An American Family is an American television documentary filmed from May 30 through December 31, 1971 and first aired in the United States on the Public Broadcasting Service in early 1973. After being edited down from about 300 hours of raw footage, the series ran one season of 12 episodes on Thursday nights at 9:00 p.m. Originally intended as a chronicle of the daily life of the Louds — an upper-middle-class family in Santa Barbara, California — the groundbreaking program documented the break-up of the family via the separation and subsequent divorce of parents Bill and Pat Loud. The documentary inspired spoofs such as the Albert Brooks feature film Real Life. A year after this programme was broadcast, the BBC in 1974 filmed its own similar 12-episode programme, called The Family, focusing on the working-class Wilkins family, of Reading, Berkshire, England.

An American Family

Zin om An American Family lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om An American Family te bekijken voor je op een rijtje.

An American Family downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je An American Family downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van An American Family. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet An American Family er ook in SD heel goed uit.

An American Family streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je An American Family net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je An American Family hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je An American Family helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

An American Family torrent

Denk je dat je om An American Family te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

An American Family trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of An American Family de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.