An American in Canada
%
55

An American in Canada

Kijk An American in Canada

Moeite met waar je nou An American in Canada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An American in Canada is a Canadian television sitcom that aired on CBC. The show starred Rick Roberts as Jake Crewe, an American television news host who was forced, after beating up his station manager, to accept a job in Calgary, Alberta as the host of the lowest-rated morning news program in the city. The show found its comedy in Crewe's attempts to adapt to Canadian culture. An American in Canada was loosely based on the real-life experiences of Jebb Fink, an American comedian who moved to Canada after marrying a Canadian woman, and did become a morning television host on CKAL, Calgary's A-Channel station. It is also aired on Australia's The Comedy Channel with the title Frostbite, and is currently in syndication on Showcase in Canada and HDNet in the USA.

An American in Canada

Wil je An American in Canada kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

An American in Canada streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je An American in Canada niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je An American in Canada zelfs gratis bekijken.

An American in Canada downloaden

Wil je An American in Canada ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je An American in Canada overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

An American in Canada torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van An American in Canada is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

An American in Canada trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of An American in Canada de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.