An American in Canada
%
55

An American in Canada

Kijk An American in Canada

Moeite met waar je nou An American in Canada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An American in Canada is a Canadian television sitcom that aired on CBC. The show starred Rick Roberts as Jake Crewe, an American television news host who was forced, after beating up his station manager, to accept a job in Calgary, Alberta as the host of the lowest-rated morning news program in the city. The show found its comedy in Crewe's attempts to adapt to Canadian culture. An American in Canada was loosely based on the real-life experiences of Jebb Fink, an American comedian who moved to Canada after marrying a Canadian woman, and did become a morning television host on CKAL, Calgary's A-Channel station. It is also aired on Australia's The Comedy Channel with the title Frostbite, and is currently in syndication on Showcase in Canada and HDNet in the USA.

An American in Canada

Op zoek naar An American in Canada? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

An American in Canada streamen

Het streamen van series als An American in Canada heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als An American in Canada waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je An American in Canada dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

An American in Canada downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als An American in Canada te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

An American in Canada torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

An American in Canada trailer

Weet je nog niet zeker of An American in Canada jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.