Ancient Aliens
%
74

Ancient Aliens

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ancient Aliens

Moeite met waar je nou Ancient Aliens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ancient Aliens

Samenvatting

Ancient Aliens is an American television series that premiered on April 20, 2010 on the History channel. Produced by Prometheus Entertainment, the program presents hypotheses of ancient astronauts and proposes that historical texts, archaeology and legends contain evidence of past human-extraterrestrial contact. The show has been criticized for presenting pseudoscience and pseudohistory. The series' de facto pilot was a TV special of the same name that aired on March 8, 2009. The second season began on October 28, 2010, and the third season began airing July 28, 2011. Season four premiered on February 17, 2012 but on H2 instead of the History channel. In June 2012, Giorgio A. Tsoukalos announced on Coast to Coast AM that the series has been renewed for a fifth season. Season 5 premiered on December 21, 2012.

Regisseur en acteurs

  • Giorgio A. Tsoukalos portait

    Giorgio A. Tsoukalos

    Actor

  • Robert Clotworthy portait

    Robert Clotworthy

    Narrator

Trailers

Ancient Aliens

Zin om Ancient Aliens lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ancient Aliens te bekijken voor je op een rijtje.

Ancient Aliens downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ancient Aliens downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ancient Aliens. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ancient Aliens er ook in SD heel goed uit.

Ancient Aliens streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ancient Aliens net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ancient Aliens hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ancient Aliens helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ancient Aliens torrent

Denk je dat je om Ancient Aliens te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ancient Aliens trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Ancient Aliens de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.