Andromeda
%
66

Andromeda

Kijk Andromeda

Moeite met waar je nou Andromeda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Andromeda is a Canadian/American science fiction television series, based on unused material by the late Star Trek creator Gene Roddenberry, developed by Robert Hewitt Wolfe, and produced by Roddenberry's widow, Majel Barrett. It starred Kevin Sorbo as High Guard Captain Dylan Hunt. The series premiered on October 2, 2000 and ended on May 13, 2005. Andromeda was filmed in Vancouver, British Columbia, Canada, and produced by Tribune Entertainment and Fireworks Entertainment. It was distributed by Global TV in Canada and syndicated in the United States on WGN and other channels. It was picked up by the Sci-Fi Channel in the U.S. halfway through season four. Andromeda is one of two TV series based upon concepts Roddenberry had created as early as the 1960s and 1970s. The name Dylan Hunt had also been used for the hero of two TV movie pilots Roddenberry had produced in the mid-1970s, Genesis II and Planet Earth, which had a similar premise. The other series posthumously created from Roddenberry's notes is Earth: Final Conflict.

Andromeda

Wil je Andromeda kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Andromeda op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Andromeda met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Andromeda downloaden

Het downloaden van Andromeda is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Andromeda ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Andromeda streamen

Het streamen van Andromeda heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Andromeda online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Andromeda kijkt. Ideaal!

Andromeda torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Andromeda. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Andromeda trailer

Bekijk eerst even de trailer van Andromeda voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.