Angel
%
80

Angel

Bekijk de trailer

Kijk Angel

Moeite met waar je nou Angel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Angel is an American television series, a spin-off from the television series Buffy the Vampire Slayer. Angel, a 240-year old vampire cursed with a conscience, haunts the dark streets of Los Angeles alone. But after he meets a half-demon with mysterious visions, Angel realizes his true purpose: to help those in danger with the hope that he may have a chance to redeem himself and save his own soul. With Cordelia and Doyle at his side, he forms Angel Investigations. He is soon joined by Wesley, Gunn, Lorne and Fred, and he will need all their expertise to fight the growing forces of evil, and the supernatural law firm of Wolfram and Hart.

Regisseur en acteurs

 • David Boreanaz portait

  David Boreanaz

  Angel

 • Amy Acker portait

  Amy Acker

  Winifred 'Fred' Burkle / Illyria

 • Alexis Denisof portait

  Alexis Denisof

  Wesley Wyndam-Pryce

 • Andy Hallett portait

  Andy Hallett

  Lorne

 • Charisma Carpenter portait

  Charisma Carpenter

  Cordelia Chase

 • J. August Richards portait

  J. August Richards

  Charles Gunn

 • James Marsters portait

  James Marsters

  Spike

 • Mercedes McNab portait

  Mercedes McNab

  Harmony Kendall

 • Vincent Kartheiser portait

  Vincent Kartheiser

  Connor

Trailers

Angel

Zin om Angel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Angel te bekijken voor je op een rijtje.

Angel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Angel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Angel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Angel er ook in SD heel goed uit.

Angel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Angel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Angel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Angel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Angel torrent

Denk je dat je om Angel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Angel trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Angel de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.