Angry Birds
%
63

Angry Birds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Angry Birds

Moeite met waar je nou Angry Birds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Angry Birds

Samenvatting

Red, Chuck en hun gevederde vrienden beleven allerlei avonturen tijdens het bewaken van de eieren, die lastige varkens telkens uit het nest trachten te stelen.

Regisseur en acteurs

 • Chris Sadler portrait

  Chris Sadler

  actor

 • Rauno Ahonen portrait

  Rauno Ahonen

  actor

 • Heljä Heikkinen portrait

  Heljä Heikkinen

  actor

 • Lynne Guaglione portrait

  Lynne Guaglione

  actor

 • Pasi Ruohonen portrait

  Pasi Ruohonen

  actor

 • Antti Pääkkönen portrait

  Antti Pääkkönen

  actor

Trailers

Angry Birds

Wil je Angry Birds kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Angry Birds op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Angry Birds met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Angry Birds downloaden

Het downloaden van Angry Birds is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Angry Birds ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Angry Birds streamen

Het streamen van Angry Birds heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Angry Birds online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Angry Birds kijkt. Ideaal!

Angry Birds torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Angry Birds. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Angry Birds trailer

Bekijk eerst even de trailer van Angry Birds voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.