Anyone But Me
%
73

Anyone But Me

Kijk Anyone But Me

Moeite met waar je nou Anyone But Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anyone But Me is a live-action, web television drama that first aired in 2008. The show is in serial short-format webisodes, each lasting between six and fifteen minutes, following the lives of a group of teenagers in New York City and Westchester County, New York. Anyone But Me was developed by Tina Cesa Ward and playwright Susan Miller from Ward's original work. Anyone But Me's initial launch and distribution was on Strike.TV. Subsequently it has been offered on its own website and other online video providers such as YouTube and Hulu.

Anyone But Me

Zin om Anyone But Me lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anyone But Me te bekijken voor je op een rijtje.

Anyone But Me downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anyone But Me downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anyone But Me. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anyone But Me er ook in SD heel goed uit.

Anyone But Me streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anyone But Me net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anyone But Me hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anyone But Me helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anyone But Me torrent

Denk je dat je om Anyone But Me te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anyone But Me trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Anyone But Me de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.